vila-tara-lux-kaludjerske-bare-planina-tara-2

Tara – smeštaj

Vila „Tara lux“ je smeštaj koji se nalazi na najlepšem delu planine Tare, na Kaluđerskim barama. Udaljena je 600 metara od hotela „Omorika“. Položaj vile je takav da se lako stiže do izletišta na Tari, Zlatiboru, Mokroj gori, do jezera Zaovine, Mitrovac, Prerućac i do kanjona reke Drine.

Vila „Tara lux“ nudi prijatan smeštaj, koji ispunjava zahteve svake porodice ili pojedinca, koji dolaze na zimovanje ili letovanje, da provedu praznik ili raspust. Vila „Tara lux“ raspolaže sa dva apartmana i 14 komfornih soba. Svaki apartman ili soba imaju TV prijemnik i  kupatilo. U sklopu vile su restoran i aperitiv bar.

Takođe, u vili „Tara lux“ nalazi se i krčma „Jugoslavija“, lepo uređen prostor u etno maniru, sa domaćim specijalitetima. Domaća rakija, vino, pršuta, čvarci – samo su neki od njih.

Gostima su na raspolaganju i sauna, teretana (džak za boks, steper, bicikl, benč klupa sa tegovima, jednoručni tegovi, pilates lopta) i sto za stoni tenis. Tu je i diskoteka, gde najmlađima nudimo dobru zabavu, bez bojazni da će drugi gosti biti uznemireni, jer je izolacija savršena.

U dvorištu vile je veliki letnjikovac, a za najmlađe tu je odlično dečije igralište. O našim najmlađim gostima tokom sezone i praznika brine se animator.

Neko će za naš objekat reći da je pravi mali porodični hotel, drugi ga nazvati prenoćište, treći pansion – ali, kako god nas  oslovljavali, u vili „Tara lux“ zateći će vas porodična, prijateljska, otvorena i opuštena atmosfera, zbog koje ćete se uvek vraćati.

Tara – odmor

Planina Tara pruža velike mogućnosti za odmor i rekreaciju, bilo da je leto ili zima.

U blizini vile „Tara lux“ su brojne atrakcije: staza za sankanje, etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, Manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma, jezerce i brana Jarevac.

Ljubitelji šumskih šetnji na raspolaganju imaju i brojne staze, koje osim zdravstvenih razloga treba iskoristiti i kao najbolji način da se upozna sva lepota ove planine.

Zbog svog položaja na planini Tari, kao i komfora koji pruža, vila „Tara lux“ je idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje.

tara-lux-sampion-turizma-2015-m

Dobrodošlicu vam želi osoblje vile „Tara lux“

Telefoni za informacije i rezervacije:

064/6415-845
031/3859-403

e-mail: kendo@verat.net
Google mapa:


Pogledajte VILU TARA LUX na većoj mapi